Demitros | Reparaţii pompe de apă
14951
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14951,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

REPARAŢII POMPE DE APĂ

SC DEMITROS SRL este autorizată pentru desfăşurarea activităţii de SERVICE POMPE DE APĂ, atât în atelier cât şi la faţa locului prin personalul său de intervenţie, calificat şi scolarizat. Atelierul este dotat la standardele europene, dispunând de stand de probe, truse de scule speciale, kituri de reparaţie şi piese de schimb originale.

cr-cri-cr22n

AVANTAJELE CLIENTULUI

Operaţiunile de pompare pot fi uneori deosebit de complexe, însă cel puţin un aspect este simplu: dacă o pompă se strică sau necesită întreţinere, sunt necesare piese de schimb, iar clienţii care aleg să realizeze ei înşişi lucrările de reparaţii şi întreţinere, în loc să externalizeze aceste sarcini, vor dori să asigure o performanţă optimă, fiabilitate şi longevitate după lucrarea de reparaţie sau întreţinere  – şi vor dori să aibă acces uşor la piesele de schimb.

 

Deoarece toate piesele de schimb sunt originale, personalul de reparaţii şi întreţinere al clientului are cele mai bune premise posibile pentru realizarea de lucrări de reparaţii şi întreţinere de calitate, ce asigură performanţă optimă la instalare, siguranţă şi longevitate.

SERVICE RAPID ŞI SIGUR

  • timpi de inactivitate reduşi la minimum
  • siguranţa instalaţiei, cu piese perfect documentate şi testate
  • siguranţă datorită furnizării de piese de schimb pe termen lung
  • libertatea la alegere cu privire la achiziţia de piese de schimb şi de servicii asociate
  • stoc propriu de piese de schimb pentru lucrări rapide de service
  • opţiuni rapide de livrare

OPERAŢIUNI SERVICE

Diagnosticare pompe de apă

Audit energetic la cererea clientului pentru stabilirea randamentului pompelor aflate în exploatare

Mentenanţă periodică (3/6/12 luni)

Reparaţie şi înlocuire piese uzate

Comercializare pompe de apă

Dimensionare pompe pentru aplicaţia clientului

Verificări în sarcină

Eliberare buletine de verificare pe stand de probă – atât verificare hidraulică cât şi electrică

PERFORMANŢĂ OPTIMĂ

Pentru a obţine performanţă optimă şi eficienţă energetică, instalaţiile de pompare trebuie menţinute în cele mai bune condiţii. Aceasta înseamnă realizarea de lucrări necesare de întreţinere şi reparaţii, în momentul şi în locul în care este nevoie de ele, şi, de asemenea, realizarea de lucrări de analiză, măsurare şi verificare a instalaţiei în cazul în care se suspectează probleme.
Rezultatul final: Performanţă fără probleme, de încredere, şi durată lungă de viaţă a pompei, reducând poverile administrative şi aducând avantaje activităţii clientului.